Elazığ'da Müdür Karayel Farkı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla geçtiğimiz aylarda Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevine atandıktan hemen sonra yaptığı başarılı çalışmalarla ilimizin huzur ve güvenliğini artırmayı sağlayan Müdür Adnan Karayel, kamuoyunun büyük takdirini topluyor...

Elazığ'da Müdür Karayel Farkı!

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandıktan hemen şehirde yaptığı başarılı çalışmalarda kamuoyunun büyük takdirini toplayan İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel'in ilimizdeki huzuru ve güvenliği artırmaya yönelik çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.

Elazığlı vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamaları için gecesini gündüzüne katarak yoğun bir şekilde çalışma sürdüren İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel'in büyük gayretleri sonucunda ilimiz tıpkı eskiden olduğu gibi yeniden "Doğu'nun Huzurlu Şehri" olarak tekrardan anılmaya başlandı.

Elazığ'da Müdür Karayel Farkı!

"SUÇLULARA GÖZ AÇTIRILMIYOR"
Müdür Karayel'in talimatları doğrultusunda şehirde suçlulara göz açtırmayan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ilimiz genelinde güvenlik ve genel asayişin sağlanması, uyuşturucu tacirlerinin tespiti, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik uygulamalara devam ediliyor.

Özellikle vatandaşların yoğun olduğu yerlerde ve iş yerlerinde denetimlerini artıran Elazığ Emniyeti, suç ve suçlularla mücadele de ise büyük bir gayret göstererek, kamuoyunun takdirini topluyor.

Elazığ'da Müdür Karayel Farkı!

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!
Özellikle uyuşturucu mücadele etkin rol oynan Müdür Karayel ve teşkilatı, ilimiz genelinde son zamanlarda sıklıkla artan sokak satıcılarına yaptığı operasyonlarla uyuşturucuya geçit vermiyor.

OKUL ÖNLERİ ŞİMDİ DAHA GÜVENLİ
Öte yandan yine Müdür Karayel'in talimatıyla okul önlerinde öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve çocukları zararlı alışkanlıklara karşı koruyup kollamak için Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okul önü ve çevrelerinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslara yönelik denetim gerçekleştiriyor.

Elazığ'da Müdür Karayel Farkı!

ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMUYOR  
Bir yandan şehrin huzuru ve asayişi için çalışmalarını aksatmadan devam eden Müdür Karayel, bir yandan da şehit ailelerine yaptığı ziyaretlerle bir nebze de olsa onların acılarını dindirmeye ve yanlarında olmaya devam ediyor.

Eşi ile birlikte sık sık şehit ailelerini ziyaret ederek onları ihmal etmeyen Müdür Karayel, acılarına ortak olmaya ve ailelerini dinlemeye özen gösteriyor.

ELAZIĞLILARDAN BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR 
Şehrimizde geçmiş yılara oranla asayiş olaylarında belirgin bir düşüş yaşanmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Elazığlı vatandaşlar, bu güvenli ortamı sağlayan başta Müdür Karayel ve emniyet teşekkür ederek, özellikle ilimizin asayişine ve huzuruna yönelik yapılan bu operasyonların devam etmesini istiyorlar

Elazığ'da Müdür Karayel Farkı!