ELMİYAD'tan FHGC'ye Ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti (ELMİYAD) Başkanı Erhan Bahçeci ile yönetim kurulu üyeleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ELMİYAD'tan FHGC'ye Ziyaret

Kısa adı ELMİYAD olan Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erhan Bahçeci ve yönetim kurulu üyeleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

"YENİ DÖNEMDE GÜZEL ROJELERE İMZA ATACAK"
Ziyarette ELMİYAD yönetim kurulu üyeleri Erdal Akarsu ile Gülşah Altaş’ta hazır bulundu. Elazığın köklü basın cemiyetlerinden olan FHGC’nin yeni dönemde güzel projelere imza atacağına inandıklarını kaydeden ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci, Serkan Gürtürk ve ekibine kolaylıklar diledi. 

"İNTERNET MEDYAMIZLA BİRARAYA GELECEĞİZ"
Şehrin basın camiasına eşit mesafede yaklaştıklarının altını çizen FHGC Başkanı Serkan Gürtürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Gürtürk, internet medyasının şehre değer kattığını belirterek kısa süre sonra tüm haber sitelerinin imtiyaz sahipleri ile görüş alışverişinde bulunacaklarını sözlerine ekledi.