'En Kutsal Kazanç, Alın Teri ve Helal Kazançtır'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında en kutsal kazancın alın teri ve helal kazanç olduğunu ifade etti.

'En Kutsal Kazanç, Alın Teri ve Helal Kazançtır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü mesaj yayımlayarak kutladı.

En kutsal kazancın alın teri ve helal kazanç olduğunu ifade eden Başkan Yıldırım, tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.

Başkan Yıldırım mesajında “En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan, helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını, alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine sahip bir kültürün mensuplarıyız. 1 Mayıs gününün taşıdığı anlamın bu kültürün gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir fonksiyon icra edebileceği kuşkusuzdur. Bu duygu ve düşünceler içerisinde emekleriyle, çaba ve fedakarlıklarıyla minnettar olduğumuz, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere emekçi kardeşlerimiz ve tüm çalışanlarımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, bereketli bir ömür diliyorum.” ifadelerine yer verdi.