Esnaflardan Prof. Açık'a Teşekkür

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, koronavirüs sürecinden maddi olarak etkilenen vatandaşlara destek olmak için söz verdiği iki bin yardım kolisini Elazığlı esnaflardan temin etti.

Esnaflardan Prof. Açık'a Teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs süreci nedeniyle zor bir süreçten geçen hem vatandaşlara hem de Elazığ yerel esnafına önemli bir destek geldi.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından başlatılan “Esnaf Eşleştirme ve Kardeşliği” projesine SEZA Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık destek olacağını açıklamıştı. 

Prof. Dr. Yasemin Açık, “Değerli Valimizin başlattığı esnaf kardeşliği projesine; biz de grup şirketleri olarak katılıp, işyeri kapalı olan bir esnafımıza işyeri tekrar açılana kadar destek veriyoruz. Ayrıca; 2.000 adet gıda kolisini Elazığ esnafından alarak, ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız” açıklamasını yapmıştı. 
 


Prod. Dr. Açık'tan Elazığlı Esnaflara Destek

Prof. Dr. Yasemin Açık, bu açıklamasının hemen ardından “SEZA ve Açılım Grup” adına maddi durumu iyi olmayan Elazığ’daki 2 bin aileye dağıtılması için yardım kolileri hazırlamak amacıyla kolları sıvadı. Açık yardım kolileriyle ilgili tek şart koştu ve bu kolilerin içerisine konulacak tüm malzemelerin Elazığ’ın yerel esnafından alınması gerektiğini söyledi.  Ekipler tarafından kısa süre içerisinde yerel esnafla çalışmalar başlatıldı. Toplamda iki bin gıda kolisinin bin adetini bakkallar bin adetini ise toptancılar hazırladı. İki bin gıda kolisi böylelikle tamamlanmış oldu.

Esnaflar Prof. Dr. Açık'a Teşekkür Etti

Yerel esnafa olan desteklerinden dolayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür eden Oda Başkanı Cebrail Top, “Ben kendilerine bu yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi çok büyük bir hayır işledi. Tüm STK’ların, tüm işadamlarının bu şekilde yerel esnafa destek olmalarını arzu ediyoruz. Bu anlamda Sayın Yasemin Açık hocama ve Sayın Valime çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok anlamlı kampanya başlattı. Hocama saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.