'Hizmet İçin Palu'ya Talibim'

AK Parti Palu Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Abdulsamet Demirbağ, Palu İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.

'Hizmet İçin Palu'ya Talibim'

AK Parti Palu Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Abdulsamet Demirbağ, Palu İlçe Başkanlığına giderek resmi başvurusunu yaptı. 

Palu'ya hizmet etmek için bu yola çıktığını belirten İnşaat Mühendisi Demirbağ, Palu Yüzyılını yaşatma ideali çerçevesinde ehil kadrolarla bu zorlu göreve talip olduğunu belirtti.

'Hizmet İçin Palu'ya Talibim'

Demirbağ burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Biz, genel başkanımızın ilan ettiği “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna uygun olarak 2024 Yerel Seçimlerinde önümüzdeki günlerin “Palu Yüzyılı” olması şiarıyla siz değerli yol arkadaşlarımız ve büyüklerimizle yaptığımız istişareler sonucunda Belediye Başkanlığı adaylığı müracaatı için burada toplanmış bulunmaktayız.

Palu’muz ve ülkemiz için gerekli olan tüm enerji, birikim ve donanıma sahip olan, Ak Kadronun mutfağında ve siyaset ve medeniyetin beşiği Palu’da doğmuş, büyümüş bir kardeşiniz olarak bu birikim ve tecrübenin ilçemize yansıması adına elimizden gelenin fazlasıyla mücadele edeceğimizi, birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik hukuku içinde ekonomi, bürokrasi, ticaret, siyaset, eğitim ve sanayide Palu Yüzyılını yaşatma ideali çerçevesinde ehil kadrolarla bu zorlu göreve talip olduğumuzu belirtmek isterim.  Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda Hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin, yolunda ayağımızı sabit kılsın."

'Hizmet İçin Palu'ya Talibim'