'Hizmet Mahallemizin Hakkıdır!'

Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Aydın Mercan, Abdullahpaşa'yı daha yaşanabilir kılmak amacıyla muhtar adayı olduğunu belirterek, 'Kaliteli bir hizmet mahallemizin hakkıdır' dedi...

'Hizmet Mahallemizin Hakkıdır!'

Elazığ Belediyesi'nde 25 yıl boyunca başarılı çalışmalar yürüten Aydın Mercan, Abdullahpaşa Mahallesinde Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. 

Eğitimli ve deneyimli bir isim olan Mercan, mahallesinin sorunlarına gerçek manada hakim olduğunu belirtti ve tüm bireylerin ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşacağının sözünü verdi. Adaylığını kamuoyuna duyuran Mercan, Abdullahpaşa Mahallesi'ne hizmet etmek için desteğe ihtiyaç duyduğunu ifade etti.Mahalle sakinleri, Aydın Mercan'ın belediyecilik tecrübesine ve vizyonuna güvenerek desteklerini bekliyor.

ABDULLAHPAŞA MAHALLESİ'NE HİZMET SÖZÜ
Abdullahpaşa Mahallesi'nin sevilen simalarından Aydın Mercan, mahallesini daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için Muhtarlık için adaylığını açıkladı. 1977 doğumlu olan Mercan, 25 yıl boyunca Elazığ Belediyesi'nde görev aldı. Mercan, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı açıklamada, "Kaliteli bir hizmet mahallemizin hakkıdır" diyerek Abdullahpaşa Mahallesi muhtar adaylığını duyurdu. Deneyimli ve çalışkan bir isim olan Mercan, mahallelinin sorunlarına karşı duyarlılıkla yaklaşacağını ve tüm bireylerin ihtiyaçlarına hizmet edeceğini belirtti. Abdullahpaşa Mahallesi sakinleri, Aydın Mercan'ın liderlik yetenekleri ve hizmet anlayışına güvenerek desteklerini ifade ediyor.

'Hizmet Mahallemizin Hakkıdır!'