İhaleye Başkan Yıldırım Duyarlılığı!

Elazığ Valiliği tarafından ihale çıkılan okul yapım işleri ihale sürecinin şeffaf ve adil olmadığı için iptal ediliyor...

İhaleye Başkan Yıldırım Duyarlılığı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valiliğince, İl Özel İdaresine yaptırılan ve depremden sonra hasar gören okulların yerine yapılacak yeni okulların ihalelerinin iptal edeceği aktarıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’dan alınan bilgiye göre, ihale sürecinin şeffaf ve adil olmadığı noktasında kamuoyunda oluşan algılar nedeniyle iptal edilmesi yönünde gereken çalışmaların başlatıldığını kaydetti.

Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada, ihale sürecinde bir takım aksaklıkların tespit edildiğini ve bundan dolayı ilerde herhangi bir sıkıntının oluşmaması için çalışma başlattıklarını ifade etti.  Herhangi bir dedikoduya da mahal verilmemesi açısından hassas davrandıklarını kaydeden Yıldırım, ihale sürecinin haksız rekabete yol açmayacak ve şeffaflığını koruyacak şekilde yeninden yapılmasının planlandığını belirtti.  Bu süreçten duyduğu rahatsızlığı da dile getiren Başkan Yıldırım, ihalelerin iptali için girişimlerde bulunduğunu vurguladı.