Kasaplar, Arefe Günü Falzadan Mesai Yapacak

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, arefe günü kasapların, 17'de değil, 18.30'da dükkanlarını kapatmaları için gerekli izinleri aldıklarını duyurdu.

Kasaplar, Arefe Günü Falzadan Mesai Yapacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Tam Kapanma sürecinde kasapların saat 17:00’da kapatıldığı, yoğun geçen Ramazan ayı sonrası Ramazan Bayramı nedeniyle de kasaplarda temizlik ve diğer işlemler nedeni ile saat 17.00 sonrası en az 1 – 2 saat temizlik süresine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Dumandağ, temizlik süresine ihtiyaç duyulduğunu, bu nedenle Borsa olarak yapılan girişimler neticesinde, Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ın onayı ile Elazığ sınırları içerinde yer alan kasapların temizlik ve eksiklerini gidermek amacıyla dükkanlarını 1,5 saat daha açık kalabileceklerini kaydetti.

Elazığ Ticaret Borsası üyesi olup faaliyetlerine devam eden kasaplara ait bilgilerin Valilik kanalıyla Jandarma ve Emniyet birimlerine bildirildiğini belirten Başkan Dumandağ, vermiş olduğu desteklerden ötürü Elazığ Ticaret Borsası adına ve Borsa üyesi tüm kasaplar adına Elazığ Valisi Erkaya Yırık’a teşekkür etti.