Kaymakam Dilekli'den Yoğun Tempo

Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli ilçeye bağlı Yoncalıbayır, İsaağamezrası, Karasungur ve Demirci köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla biraraya geldi.

Kaymakam Dilekli'den Yoğun Tempo

Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli ve ilçe protokolü Yoncalıbayır, İsaağamezrası, Karasungur ve Demirci köylerini ziyaret ederek, burada yaşayan vatandaşlarla biraraya geldi.

Kovancılar halkıyla sıkça bir araya gelmeye özen gösteren Kaymakam Dilekli, Yoncalıbayır, İsaağamezrası, Karasungur ve Demirci köylerini ziyaret ederek, köylerin genel durumları hakkında muhtarlardan bilgiler aldı. 

Kaymakam Dilekli'den Yoğun Tempo

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞİIYORUZ"
Yoncalıbayır, İsaağamezrası, Karasungur ve Demirci köylerinde yaşayan vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Kaymakam Dilekli, dile getirilen hususların çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bizler vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetini sunmak, talepleri karşılamak, eksiklikleri gidermek için görevimizin başındayız. Gayemiz Kovancılar genelinde her bir vatandaşımızın imkânlar ölçüsünde en iyi yaşam standartlarına sahip olmasıdır. Bu doğrultuda insanımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. " dedi.

Vatandaşların derdiyle dertlendiklerini, haliyle hemhal olduklarını ifade eden Kaymakam Dilekli, "Yüreği muhabbet dolu kadirşinas hemşehrilerime misafirperverlikleri ve sıcak ilgilileri için teşekkür ediyorum." dedi. 

DİLEKLİ, ÖĞRENCİLERLE DE BİRARAYA GELDİ
Öte yandan köylerde bulunan okulları da ziyaret eden Kaymakam Dilekli, öğretmenler ve öğrencilerle de biraraya gelerek, onlarla sohbet etti. 

Kaymakam Dilekli'den Yoğun Tempo

Kaymakam Dilekli'den Yoğun Tempo