Kaymakam Güder Halkla Bütünleşti

Mülki Amirler Kararnamesi ile Çemişgezek ilçesine atanan Kaymakam Mehmet Güder, ilçe halkıyla kısa sürede bütünleşti. İlçe merkezini ve köyleri ziyaret eden Kaymakam Güder, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ediyor, sorun ve talepleri dinliyor. Kaymakam Güder'in ilgisi ve alakası ilçe halkının takdirini topladı.

Kaymakam Güder Halkla Bütünleşti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çemişgezek ilçesine atanan Kaymakam Mehmet Güder, köy gezilerine başladı. Ziyaret ettiği Akçayunt köyünde hatıra fidanı dikti. 

Çemişgezek Kaymakamı Mehmet Güder, ilçeye atanmasının hemen ardından köy gezilerine başladı.

Bu kapsamda Akçayunt köyünü ziyaret eden Kaymakam Güder, köyde yaptığı incelemelerin ardından vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Köyün ihtiyaçları ve genel durumu hakkında bilgiler aldı. 

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Çemişgezek ilçesinin yeni Kaymakamı Mehmet Güder, ziyaret ettiği Akçayunt köyünde hatıra çam fidanı dikti, can suyu verdi. 

"HALKIMIZLA SÜREKLİ MUHABBET İÇERİSİNDE OLACAĞIZ"
Ziyaretlerinin sadece gezip görmeyle sınırlı kalmayacağını aktaran Çemişgezek Kaymakamı Mehmet Güder, “İnşaallah vatandaşlarımızın yaşamlarını daha da kolaylaştırıcı çalışmaları el birliğiyle gerçekleştireceğiz. Halkımızla sürekli muhabbet içerisinde olacağız. Adil ve şeffaf bir şekilde, insan odaklı, vatandaşlarımızın hayatlarını daha da kolaylaştırıcı hizmetleri gerçekleştirmenin çabası içerisinde olacağız. Sorunu yerinde görmek ve buna göre çözüm üretmek her zaman en doğru yoldur.  Vatandaşlarımızın beklentilerini inşallah karşılıksız bırakmayacağız” dedi.

"HİZMET IŞIĞINI ALDIK"
Kaymakam Güder’e Köylerini ziyareti anısına üzerinde el işlemesi Türk Bayrağı bulunan Pano  armağan eden Akçayunt Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Öztürk, “ Köylülerimizin Devletin yöneticilerini yanlarında görmesi, onların Devlete olan bağlığını daha da pekiştirmektedir. İlçemize atanan Değerli Kaymakamımız Mehmet Güder’in ilgisi alakasından bizler hizmet ışığını aldık. İnşaallah ilçemizde hayırlı işlere vesile olur” şeklinde ifadelere yer verdi.