Kovancılar Belediyesinden Duyarlı Davranış!

Elazığ Belediyesinin ardından Kovancılar Belediyesi de örnek bir davranışta bulunarak Antalya'nın Manavgat ilçesinde ki orman yangınlarının söndürülmesi çalışmalarına katkı vermek amacıyla 1 araç ve 2 personelini afet bölgesine yolladı...

Kovancılar Belediyesinden Duyarlı Davranış!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ki orman yangınlarının söndürülmesi çalışmalarına bir çok belediyeden katkı gelmeye devam ediyor.

Çıkan yangınların söndürülmesi amacıyla ilimizden ilk olarak Elazığ Belediyesi ardından da Kovancılar Belediyesine bağlı araç ve personel afet bölgesine sevk edildi. 

Kovancılar Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan ve geniş bir alana yayılan orman yangını nedeniyle İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yangın söndürme çalışmalarına destek vermesi amacıyla 1 araç ve 2 personel afet bölgesine sevk etti.

BAŞKAN AKPINAR; ''DEVLETİMİZİN DER ZAMAN YANINDAYIZ''
Devletimizin yaraları sarmak adına bütün gücünü seferber ettiğini belirten Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar açıklamasında “Bizler millet olarak acıda ve sevinçte birbirimize kenetlenmeyi güçlü bir şekilde ortaya koyabilen bir milletiz. Yangının çıktığı ilk andan itibaren yaşanan bütün olumsuzlukları tüm ülke olarak teessürle takip ediyoruz. Ciğerlerimizi yakan bu yangın inşallah en kısa sürede kontrol altına alınır. Yangında hayatını kaybeden kardeşlerime bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize ise başsağlığı diliyorum.” dedi.