Milletvekili Erol Yine Takipte

Toplum Yararına Programlar kapsamında Elazığ'daki resmi okullarda çalıştırılmak üzere 778 personel alımı başvuruları tamamlandı.

Milletvekili Erol Yine Takipte
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplum Yararına Programlar kapsamında Elazığ’daki resmi okullarda çalıştırılmak üzere 778 personel alımı başvuruları tamamlandı. İŞKUR tarafından yapılan personel alımlarına ilçeler dahil 6 bin 317 kişi başvururken, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kimsenin hak kaybına uğramaması adına kurayı takip edeceğini söyledi.

İŞKUR Elazığ İl Müdürlüğü’nden aldığımız bilgilere göre Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Programlar kapsamında 600 temizlik görevlisi 178 tanede güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 778 personel alımı duyurusu sonrası ilçeler dahil 6 bin 317 kişi başvuru yaptı. 9 aylık süre için çalışacak olan 778 personel için 14 Ağustos ile 17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak kura çekimi, noter huzurunda yapılacak. CHP Elazığ Milletvekili Erol, noter huzurunda yapılacak olan kura çekiminde kimsenin hak kaybına uğramaması adına kurayı takip edeceğini söyledi.

Milletvekili Erol konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"Elazığ MEB'e bağlı okullarda toplum yararına program kapsamında alınacak olan 778 personelin noter kurası 14-17 Ağustos tarihlerinde yapılacaktır. Kimsenin hak kaybına uğramaması için kurayı takip edeceğimizi bilmenizi isterim’’dedi.

600 temizlik için ilçeler dahil 5 bin 636 kişi, 178 güvenlik görevlisi için de 681 kişinin başvurduğu personel alımında kurada ismi çıkanlar 24 Ağustos tarihinde çalışmaya başlayacak.