Milletvekili Nazırlı'dan Müjdeler!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilimizle ilgili müjdeleri peşpeşe sıraladı...

Milletvekili Nazırlı'dan Müjdeler!

AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, TOKİ ile yaptığı görüşmeler sonucunda Gümüşkavak mahallesinde 141, Aksaray Mahallesinde 820 Karşıyaka mahallesinde ise 200 olmak üzere toplam 1141 konutun ihaleye çıkacağını belirtti.

"BEKLENTİRLERE ÇÖZÜM ARIYORUZ"
Milletvekili Nazırlı, Karşıyaka mahallesinde ihaleye çıkacak olan konutların projesinin tadil edileceğini belirterek” Vatandaşlarımızın beklentilerine çözüm getirme noktasında TOKİ Başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Gümüşkavak, Aksaray ihalelerini çıkıyoruz. Karşıyaka Mahallemizde projeyi tadil edip ihaleye çıkacağız. Aksaray, Aşağı Holpenk 2 adet fırınımız bitti. Kura çekilip teslim ediliyor. Yemişlik mahallemizde iş yerleri belirlendi. İhale çıkıyoruz. 2020 depreminden kalan yerlerimiz parça parça teslim edilmek üzere en geç 2024 2. Çeyrek hepsi bitmiş olur inşallah.2023 depreminden inşaatı süren alanlar hızla devam ediyor.” dedi.

ZİRAAT FAKÜLTESİ, BESİ OSB, OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ...
AK Parti Milletvekili Nazırlı, Fırat Üniversitesi bünyesinde Ziraat Fakültesi açılması içinde YÖK Başkanlığı ile görüştüğünü, Fırat Üniversitesinin bu konuda talebinin olmasının ardından bu fakülteyi de açacaklarını belirtti.

Milletvekili Nazırlı, ilimizde birçok meslek grubunun bulunduğunu ve bunların devamı için Usta Öğretici kursunun açılması yönünde de girişimlerinin bulunduğunu belirterek; ”Konuyu çok yönlü olarak araştırıyoruz. Sonuçta ortaya çıkacak rapora göre bu alanda bir çalışma yapacağız. Böylece bazı mesleklerin ustalarının gelecek yıllarda da bulunmasını sağlayacağız. Besi OSB’nin ihalesi içinde yaptığımız girişimler ve görüşmeler sonucunda ihaleye çıkmasını sağladık. Yakında ihale tarihi açıklanacak. Yine ilimiz Valisi Dr. Ömer Toraman ile yaptığımız çalışmalar sonucunda Harput Olgunlaşma Enstitüsü ( Altyapı çalışıyoruz) açılması yönünde fiziki mekân arıyoruz. Bu konuda da önemli çalışmalar yapılacak ve ilimize önemli kazanımılar sağlanacak.” dedi.

Milletvekili Nazırlı'dan Müjdeler!