Septioğlu Gönüllere Dokunuyor

Türk siyaset tarihinde önemli bir yer tutan Merhum Ali Rıza Septioğlu'nun oğlu Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, adaylığını açıkladığı günden bu yana sürdürdüğü seçim çalışmalarında Elazığlı vatandaşların gönüllerine girmeye ve onlarla sıcak muhabbet kurmaya devam ediyor.

Septioğlu Gönüllere Dokunuyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu sürdürdüğü seçim çalışmalarıyla Elazığlıların gönüllerine girmeye devam ediyor. Bu kapsamda Septioğlu, ilimizde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hayırlı ramazan temennilerini iletti.

"ELAZIĞ'I EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETECEĞİZ"
Başkan Adayı Septioğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Kültür Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Esnaf ve Vatandaşlara Hayırlı Ramazan temennilerini ileten Septioğlu, Elazığ’ı en iyi şekilde yönetmek için bu yola çıktıklarını söyleyerek seçimler için destek istedi.

"RAMAZAN AYININ HAYIRLI OLMASINI DİLERİM"
Ziyaretlerini ardından konuşan Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın Tüm İslam Alemi ve Elazığlı vatandaşlar için hayırlı olması temennisinde bulundu.