Tecrübe Hizmete Dönüşecek!

Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Aydın Mercan, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ederken, 25 yıllık belediyecilik tecrübesini mahallesine hizmete dönüştürmek için elinden gelen gayreti göstermeye devam ediyor.

Tecrübe Hizmete Dönüşecek!

Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Aydın Mercan, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Mahallede bulunan esnafları ve ev ziyaretlerini gerçekleştiren Mercan, kazanması halinde 25 yıllık belediyecilik tecrübesini mahallesine hizmet etme noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini kaydetti.

“MAHALLEME HİZMET ETMEK İSTORUM”
Uzun yıllar Elazığ Belediyesinde alt yapı ile üst yapı biriminde idarecilik yapan Mercan, burada edindiği bilgi ve birikimini mahallesinde hizmete dönüştürmek için Abdullahpaşalılardan destek beklediğini belirterek; “Mahallemizin eksikliklerini tamamlamak, her bir ücra köşesine ulaşmak sorunları çözüme kavuşturmak adına mahalle sakinlerimizin desteği ile Abdullahpaşa mahallesi için muhtar adayı oldum.” dedi. 

Tecrübe İle Gelen Hizmet

“SÖZ VERİYORUM”
Seçilmesi halinden mahallede eksikliği bulunan ve özellikle Hak-Sen, Eda-Sen ve Zirve Kent konutları civarındaki yerleşim yerlerindeki istinat duvarı çökmelerine karşı kalıcı bir önlem almak için çalışmalar yürüteceğini kaydeden Mercan; “Hak-Sen , Eda-Sen , Zirve Kent civarında eksikliği bulunan fırın ve şarküteri konusu başta olmak üzere, her zaman sıkıntı haline gelen istinat duvarlarının çökmesi konusunda kalıcı bir çözüm bulmak adına çalışmalar yürüteceğim. Yine mahallemizin asfalt bakım onarımı konularının çözüme kavuşturulması için gerekli kamu ve kuruluşlarımızla iştişareli olup gerek yazılı gerek sözlü gerekse de sosyal medya aracılığıyla mücadelemi vereceğimi söz veriyorum” dedi. 

“ABDULLAHPAŞALILARDAN DESTEK BEKLİYORUM”
Mahallelerini Elazığ’ın en gözde mahallesi haline getirmek için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ifade eden Mercan, tüm Abdulahpaşalılardan destek beklediğini belirtti.
 
Tecrübe İle Gelen Hizmet