Toplu Taşıma Seferlerinde Ramazan Bayramı Düzenlemesi

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm ülkede uygulanan tam kapanma dönemi dolayısıyla Ramazan Bayramı'nda toplu ulaşım sefer saatlerinde düzenlemeye gitti.

Toplu Taşıma Seferlerinde Ramazan Bayramı Düzenlemesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; "Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında uygulanan tam kapanma dönemi nedeniyle Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma araçlarımızın sefer saatleri yeniden düzenlenmiştir. Bayram boyunca merkez mahallelerimizden her iki saatte bir düzenlenecek seferler kapsamında toplu taşıma araçlarımız, bayramın birinci günü 09.00-18.00, bayramın ikinci ve üçüncü günü ise 08.00-18.00 saatleri arasında  ‘Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler’ listesinde yer alan vatandaşlarımıza hizmet verecektir.

Ayrıca, şehrin batı yönünden Şehit Fethi Sekin Hastanesi'ne ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarımızın sefer saatlerinde herhangi bir değişiklik yapılmamış olup bu güzergâhtaki toplu taşıma araçlarımız sabah saat 07.00’den itibaren hizmet vermeye devam edecektir. " denildi.