'Yeni Bir Dönem Başlıyor'

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ''şehrimizde 31 Mart'ta yeni bir dönemi başlatacağız. ' dedi.

'Yeni Bir Dönem Başlıyor'

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yerel seçimlerde destek isteyen Septioğlu, “şehrimizde 31 Mart’ta yeni bir dönemi başlatacağız. Başta işsizlik ve kentsel dönüşüm olmak üzere şehrimizi çözüm üreten bir yönetim anlayışıyla buluşturacağız.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında kent gelinde ziyaretlerine devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “ 31 Mart’ta milli görüş belediyeciliğiyle şehrimizin ve insanımızın sorunlarına birer birer çözüm oluşturacağız.” dedi.

Başkan olması halinde hayata geçireceği projeleri esnaf ve vatandaşlarla paylaşan Faruk Septioğlu, “Şehrimizde 31 Mart’ta yani bir dönemi başlatacağız. Başta işsizlik ve kentsel dönüşüm olmak üzere şehrimizi çözüm üreten bir yönetim anlayışıyla buluşturacağız.” Dedi

Hilalkent Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu,  “Partimize gösterilen ilgi ve verilen destek her geçen gün katlanarak büyüyor. İnşallah 31 Mart akşamı Milli Görüş zaferimizi hemşehrilerimizle birlikte yaşayacağız. Bu muhteşem coşku bunun bir göstergesidir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Yeniden Refah bir güneş gibi şehrimize doğacak. Birlik ve beraberlik içerisinde, toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, şehrimizi hak ve adalet çizgisinde, israftan uzak hak ettiği hizmetlerle buluşturacak, sorunlarına çözüm oluşturacağız” dedi.

Öte yandan Palu Derneği Yönetimi ve Üyeleri, Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, seçimlerde başarılar dilediler.