Yerel Esnafa Destek Çağrısı!

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Ramazan Ayında hayırseverlerin ramazan kolilerini yerel esnaftan yapmasını isteyerek yerel esnafın ülkemizin bacasız sanayisi olduğunu söyledi.

Yerel Esnafa Destek Çağrısı!

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, yaklaşan Ramazan ayında hayırseverlerin gıda kolilerini yerel esnaftan yapmasını isteyerek yerel esnafa destek çağrısında bulundu.

"HAYIRSEVERLERİMİZE SESLENİYORUM"
Başkan Özdoğan yaptığı açıklamada;  “Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Hayırseverlerimiz her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da ramazan kolileri yaptıracaktır. Ben buradan hayırseverlerimize seslenmek istiyorum. Ramazan kolilerini ulusal marketlerde yaptıracaklarına yerel esnafımızdan yaptırsınlar. Yerel esnafımıza destek çıkmakta bir hayırdır bence. Yerel esnafımızın şuanda desteğe ihtiyacı var. Ramazan kolilerini esnaflarımız çok rahatlıkla hazırlayabilir. İşadamlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız şu çağrımıza duyarsız kalmayacaktır inşallah.” dedi.

"BAĞ-KUR PRİM GÜN SAYISI DÜŞÜRÜLSÜN"
Özdoğan açıklamasında Bağ-Kur prim sayısın 7200'e düşürülmesini de isteyerek; “Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız Esnaflarımızın EYT Mağduriyetinin giderilmesi için 9 bin gün sayısını 7 bin 200’e düşürülmesi sözünü vermişti. Esnaflarımıza bir an önce yasalaşmasını ve bu mağduriyetinin giderilmesi talep etmektedir. Ayrıca Esnaflarımız faizsiz bir kredi verilmesi konusunda Sayın Cumhurbaşkanımızdan talepleri bulunmaktadır.’’ dedi.