Yetkililere Sesleniyoruz! Bu İnsanlar Saatlerdir Mağdur?

Siirt Kurtalan'dan Ankara'ya doğru yola çıkan Güney Kurtalan Ekspresi treni Yolçatı istasyonunda durdu. Trende bulunan yolcular saatlerdir yolda kaldıklarını söyleyerek her hangi bir yetkilinin kendileriyle ilgilenmediklerini iddia ettiler.

Yetkililere Sesleniyoruz! Bu İnsanlar Saatlerdir Mağdur?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siirt Kurtalan’dan hareket eden ve Ankara’ya doğru giden Güney Kurtalan Ekspresi Diyarbakır’dan Elazığ’a geldi. Tren Yolçatı İstasyonu’nda saat 15.30 sıralarında durdu. Trende bulunan yolculara önce arıza nedeniyle durmak zorunda kalındığı ifade edildi. Ancak saatler ilerleyince Malatya yönünde tren kazası olduğu bu nedenle trenin hareket edemediği ifade edildi.

YETKİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNDULAR
Saat 15.30’dan itibaren Yolçatı İstasyonu’nda bekleyen yolcular ise mağdur olduklarını ifade ettiler. Soğukta genç yaşlı kadın erkek tüm yolcuların mağdur olduğunu belirten yolcular; yetkililere çağrıda bulundular.

SAATLERDİR SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİ BEKLİYORLAR
Yaklaşık 7 saattir bekleyişlerini sürdüren yolcular yetkililerinde kendileriyle ilgilenmediklerini iddia ettiler.  Ankara’ya doğru giden yolcular biran önce trenin hareket etmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

“ÇOK MAĞDURUZ”
Yolculardan biri; “saatlerdir burada bekliyoruz. Hava zaten soğuk. Net bir açıklama yapan yok. Trenin ne zaman kalkacağını da bilmiyoruz. Aramızda yaşlılar var. Çok mağduruz. En az 7 saattir burada bekliyoruz. Daha ne kadar bekleyeceğiz bilmiyoruz. Bir sürü yolcu var. Acilen ilgilenilmesini bekliyoruz” dedi.

“LÜTFEN SESİMİZİ DUYURUN”
Bir diğer yolcu ise "Afyon’a gitmek üzere Siirt Kurtalan Ankara Güney Doğu Ekspres trenine bindik. Yolda oluşan tren kazasından ötürü Elazığ Yolçatı garında öğlen 15.30’dan beri bekliyoruz. Akşam 22:00 odu hala bekliyoruz. Mağduruz. Lütfen sesimizi duyurun" dedi.