Elazığ'da Sezon Açıldı!

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürlüğü periyodik konserleri ve programlarına yeni sezonda devam ediyor.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürlüğü olarak Periyodik Konserler, Eğitim Konserleri, Turne Konserleri, Özel günler ve kutlama konserleri ile geçmişten günümüze gelen bestekârları anmak ve eserlerini tanıtmak amacı ile çalışmalarına devam edecek.

Topluluk Müdürü Olcay Bürhan açılış konserlerine ilişkin yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

“2024-2025 Sanat sezonu açılış konseri olarak düzenlenecek olan Muhhayer Faslı Konseri ile izleyicilerimizin karşısına çıkacağız; Topluluk Şefimiz Kenan ÇİMTAY yönetiminde topluluk sanatçılarımızın solo ve koro olarak seslendirecekleri bir birinden güzel eserleri izleyicilerimizin beğenisine sunacağız. Topluluğumuzun düzenleyeceği konserleri izleyenlerimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu Sanat Cepte uygulamasından, Instagram Elazıgdktm sayfasından ayrıca Youtube kanalında ELAZIĞ DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİGİ KOROSU isimli adreslerden ile takip edebilirler ayrıca biletini al internet sitesinden Konser biletlerine ve tarihlerine ulaşılabilir. Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürlüğü olarak Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde 20.09.2024 Cuma günü Saat: 20:00'de Topluluk Şefimiz Kenan ÇİMTAY yönetiminde izleyicilerimize sunacağımız 2024-2025 sanat sezonu açılış konserimizde Muhhayer Faslı eserlerinden oluşan repertuarla izleyicilerin karşısına çıkacağımız konserimize tüm halkımızı davet ediyor, iyi seyirler diliyoruz, ayrıca bizi yalnız bırakmayacak olan izleyicilerimize çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum”

Bakmadan Geçme