Erbakan'da 'Palulu' Oldu!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, teşekkür ziyaretlerinde bulunmak üzere ilimize gelerek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kazanan belediye başkanlarını ve ilçeleri ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. 31 Mart 2024 seçimlerinde Palu, Alacakaya, Sivrice ve Akçakiraz'da belediye başkanlıklarını kazanan isimleri ziyaret eden Erbakan, vatandaşlarla da biraraya geldi.

Genel Başkan Erbakan'ın ilk durağı Palu oldu. Burada Palu Belediye Başkanı Muhammed Septioğlu ve partililer tarafından karşılanan Erbakan, ilçe halkıyla biraraya geldi.

"PALULULAR ÜÇ ÖNEMLİ KARAR VERDİ"
Palu Belediye Başkanı Muhammed Septioğlu'nu makamında ziyaret eden Erbakan'a burada yaptığı değerlendirmede; "Palulular 31 Mart'ta üç önemli karar verdi. Milli Görüş tarihinde merhum Erbakan Hocamız, bu milletin derdi ile dertlenen ve bu bölgeye en büyük hizmetleri gerçekleştiren bir devlet adamıydı, bir siyasetçiydi. Palu kararını verdi ve iktidar yürüyüşünün meşalesi, 31 Mart'ta Palu'da yakıldı.” dedi.

ERBAKAN'A FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI VERİLDİ
Öte yandan Erbakan'ın ilçeye yaptığı ziyaretten ötürü teşekkür eden Başkan Septioğlu kendisine "Fahri Hemşehrilik Beratı" verdi.

Bakmadan Geçme