Erdoğan'ın Elazığ Programı İptal!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın 9 Şubat Cuma günü bir dizi temaslarda bulunmak üzere geleceği Elazığ programı iptal oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elazığ'da 2 bin 255 konutun da kura çekimine katılması öngörülüyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Şubat Cuma Günü Elazığ programı iptal oldu.

Elazığ'a gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hak sahibi olan 2 bin 255 depremzedeye anahtar teslim töreni düzenlenmesi bekleniyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Perşembe günü Adıyaman'da anahtar teslim törenine katılacak.

Yorumlar 1
54 10 Şubat 2024 11:14

çokta fifi cumhurbaşkanı bu şehre gelse ne olur gelmese ne yazar yemişim abd nato fetö israil kuklası kölesinin zalimce haince onlara bopa yönelik 20 yıldır hizmet eden erdoğana lanet olsun yemişim onlardan gelecek hayrı onlardan gelecek hayır allahtan gelsin islam ülkelerini işgale peşkeş çekenlerden bu millete ümmete lider olmaz olamaz islami siyasal istismarla küresel emperyalizmin kuklası olacak şekilde kullananlardan bu ülkeyede milletede hayır gelmez olmaz olsun böyle cumhurbaşkanı böyle kaos kargaşa emperyalist akp partisi

Bakmadan Geçme