Gençler, Vali Hatipoğlu'nu Çok Sevdi!

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde öğrencilerden gelen talep üzerine İl Halk Kütüphanesinin saat: 08.00'dan gece 23.00'e kadar hizmet verileceğini ve bunun yanında sıcak çay ile kahve ikramının yapılacağı müjdesini duyurmasının ardından bir çok Elazığlı genç sosyal medya üzerinden Vali Hatipoğlu'na teşekkür ederek, bu jestin çok anlamlı olduğunu belirttiler...

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, İl Halk Kütüphanesi'nin, gençlerin akademik çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla saat 23:00'e kadar hizmet vereceğini duyurmasının ardından öğrencilerden teşekkür mesajı geldi.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE MÜJDEYİ DUYURMUŞTU
Vali Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında “Sevgili gençler, İl Halk Kütüphanemiz saat 23:00'e kadar sizlerin hizmetinde olacak. Ayrıca sizlere sıcak çay ve kahve ikramımız da sürekli olarak sunulacak. Tek beklentimiz verimli çalışmanız. Başarılar diliyorum” ifadelerine yer vererek, müjdeyi duyurmuştu.

GENÇLER VALİ HATİPOĞLU'NU UNUTMADILAR
Vali Hatioğlu'nun bu jestine karşılık Elazığlı gençlerde duyarsız kalmadı.

Elazığlı bir çok genç, sosyal medya hesapları üzerinden Vali Hatipoğlu'na teşekkür ederek, yapılan bu ince davranışın çok anlamlı olduğunu belirttiler.

İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI;

Bakmadan Geçme