Gönüllere Dokunan Kaymakam

Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli, atandığı günden bu yana bir yandan ilçe halkı ve esnafı ile iç içe olarak onları ihmal etmemeye özen gösterirken bir yandan da ilçenin eksikliklerinin giderilmesi noktasında yoğun çaba sarfetmeye devam ediyor...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi Kaymakamlığı görevini yürüten, Mustafa Dilekli, ilçede yaptığı başarılı çalışmalarla vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor.

HIZLI PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Göreve geldiği günden bu yana Kovancılar ilçesinin kalkınması ve gelişmesine katkı sunacak çalışmalar yapan Kaymakam Mustafa Dilekli, hızlı performansıyla dikkat çekiyor.

İlçe merkezi ve köylere sık sık ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla iç içe olan, sorunları ve talepleri yerinde dinleyen Kaymakam Dilekli, sorunların çözümüna anında katkı sunuyor. Cana yakın ve güler yüzlü kişiliği ile gönüllere dokunan Kaymakam Dilekli'nin, samimi hizmet anlayışı ise dikkatlerden kaçmıyor.

İLÇE ESNAFI UNUTULMADI
Bu kapsamda Kovancılar Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özdoğan ile birlikte ilçede bulunan esnafları ziyaret eden Kaymakam Dilekli, gezilerde esnafın sıkınlarını ve taleplerini dinleyerek, onlarla görüş alışverişinde bulundu.

Esnafa bereketli ve hayırlı kazançlar temennisinde bulunan Kaymakam Dilekli, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede ilçenin güvenli ve huzurlu olmasından, gelişmesinden esnafın büyük bir rol aldığını vurgulayarak kaymakamlık olarak her zaman esnafın yanında olacaklarını belirtti.

ESNAFLARDAN DİLEKLİ'YE TEŞEKKÜR
Yaptığı esnaf ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Kovancılar Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özdoğan ise yaptığı açıklamada; "ilçe esnafının sorunlarını yakından birebir kendilerinden dinleyen ve kaymakamlık olarak çözülmesi gereken sorunların takibi noktasında çözüm yolları arayan kaymakamımıza esnaflarımız adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bakmadan Geçme