Kaymakam Dilekli'den Esnaf Ziyareti

Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli, ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek, onlardan gelen talep ve önerileri dinledi...

Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek, bol kazançlar dileğinde bulundu. Kaymakam Dilekli'ye, Kovancılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özdoğan'da eşlik etti.

Esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Kaymakam Dilekli, ziyaret sırasında esnafların istek, sıkıntı ve şikayetlerine ilişkin birebir bilgi aldı.

"KAPIMIZ HER ZAMAN VATANDAŞIMIZA AÇIKTIR"
Kaymakam Dilekli , ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmede fırsat buldukça gerek mahallle ve köylerde, gereksede ilçe merkezinde vatandaşlarla biraraya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek; " Fırsat buldukça gerek mahallelerimizde gerekse ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Birebir ziyarette bulunarak esnafımızın sorunlarını dinliyor, onların ilçemizle ilgili önerilerini değerlendiriyoruz. Amacımız, halkımıza her şeyin en iyisini sunarak, yanlarında olduğumuzu bilmelerini sağlamaktır. Halkımızın kapısı bizlere açık olduğu gibi, bizim de halkımıza kapımız hep açıktır, açık kalacaktır." dedi.

ESNAFLARDAN KAYMAKAM'A TEŞEKKÜR
Gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden ilçe esnafı, Kaymakam Dilekli'ye teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme