Kaymakam Teke Öğrencileri Unutmadı

Elazığ'ın Palu ilçesinde yaşayan öğrencilerin ilçe kütüphanesinde ki mesai saatlerinin uzatılması talebine Kaymakam Hulusi Teke duyarsız kalmayarak, kütüphanenin hafta içi akşam 19:00'a, hafta sonu ise 17:00'a kadar hizmete açık tutulacağı ve bunun yanısıra öğrencilere ücretsiz kahve ile çay ikramı yapılacağını duyurdu...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde ilimizde yaşayan öğrencilerden gelen talep üzerine İl Halk Kütüphanesinin saat: 08.00'dan gece 23.00'e kadar hizmet verileceğini ve bunun yanında sıcak çay ile kahve ikramının yapılacağı müjdesini duyurmasının ardından aynı uygulamanın bir benzeride Palu'da başlatıldı.

MESAİ SAATLERİNDE DÜZENLEMEYE GİDİLDİ
Palu ilçesinde yaşayan öğrencilerin kütüphanede ki zamanlarını daha aktif bir şekilde verimli geçirmek için mesai saatlerinde düzenlemeye giden Kaymakam Hulusi Teke, kütüphanenin hafta içi akşam 19:00'a, hafta sonu ise 17:00'a kadar hizmete açık tutulacağını duyurdu.

ÇAY VE KAHVELER KAYMAKAM TEKE'DEN
Öğrencilerden gelen talep üzerine anında harekete geçen Kaymakam Teke, lgs, kpss vb. diğer sınavlar için rahatlıkla çalışabilecek bir ortamı hazırladıklarını belirterek, kütüphaneye gelen her öğrenciye ücretsiz internet imkanının yanısıra çay ve kahve ikramınında yapılacağını ifade etti.

Bakmadan Geçme