Nazırlı'dan Kurumlara Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, TBMM'deki yoğun programının ardından haftanın 3 gününü Elazığ'da bulunmaya ve şehrin sorunlarını yakından takip etmeye devam ediyor...

Türkiye Büyük Millet Meclisindeki yoğun programlarının ardından haftanın 3 gününü Elazığ'da olmaya özen gösteren AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, ilimizde bulunan resmi kurum müdürlerini ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bu kapsamda Milletvekili Nazırlı, İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı, DSİ Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı, Karayolları Bölge Müdürü Yusuf Güneş ve Harput Dini İhtisas Merkezi MüdürüTurgut Tunç'u ziyaret ederek, yapılan çalışmalar ile kurum hakkında bilgiler aldı.

"ELAZIĞ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Yapılan ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Nazırlı, AK Parti iktidarı ile Elazığ'a birçok hizmeti kazandırdıklarını belirterek, bu yeni dönemde de şehrin kalkınması için gece gündüz, yorulmadan Elazığ için çalışacaklarını ifade etti.

Öte yandan Milletvekili Nazırlı, DSİ Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı'yı ziyaretinde Uluova pompa istasyonu ihalesininde en geç Eylül ayına kadar yapılacağını açıkladı.

Bakmadan Geçme