Palu İçin İlk İmzalar Atıldı

Elazığ'ın Palu ilçesinde 12 derslikli ortaokul binası yapım protokolünde ilk imzalar atıldı...

Elazığ'ın Palu ilçesinde Çetin İnşaat tarafından yapılarak hibe edilecek 12 derslikli (ortaokul) okul imzalar atıldı. Düzenlenen imza törenine Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli, Palu Kaymakamı Hulusi Teke ve iş insanı Mehmet Çetin katıldı.

İmza töreninin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palulu hemşehrisi iş insanı Mehmet Çetin'e eğitim öğretime olan anlamlı katkısı için Palu ve Elazığlı hemşehrileri adına teşekkür etti.

"HAYIRLI OLSUN"
Palunun gerek kendisinin gerekse de İş İnsanı Mehmet Çetin'in baba ocağı olduğunu belirteren Milletvekili Açıkkağı; "Palu, gerek benim gerekse iş insanı Mehmet Çetin Bey'in baba ocağıdır. Ben buradan tekrar iş insanı Mehmet Çetin'e, baba ocağımız Palu ilçemize bu kıymetli, hayırlı yatırımı için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu hayırlı işe vesile olan Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin Beye, İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Münir Karaloğlu Beye, Valimiz Numan Hatipoğlu'na, Palu Kaymakamımız Hulusi Teke'ye ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yiğit'e teşekkür ediyorum. Palu'muza, Aziz şehrimiz Elazığ'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Bakmadan Geçme