Vali Hatipoğlu Dur Durak Bilmiyor!

İlimize atandığı günden itibaren saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam eden Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu'nun bugün ki mesaisinde Maden ve Sivrice ilçeleri vardı...

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla Elazığ Valiliğine atanan ve 17 Temmuz'da göreve başlayan Vali Numan Hatipoğlu saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

VALİ HATİPOĞLU SAHA ÇALIŞMALARINI ÖNEMSİYOR
Atandığı günden itibaren yaptığı çalışmalarla kamuoyunun takdirini toplamayı başaran ve makamda oturmaktan ziyade sahada olmaya özen gösteren Vali Hatipoğlu, bu özelliği ile Elazığ için önemli çalışmalarda bulunacağının fitilini yakmış oldu.

Bu kapsamda Vali Hatipoğlu, bugün ki mesaisini Maden ve Sivrice ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürerek, vatandaşlarla biraraya geldi.

İLK DURAK MADEN OLDU
Vali Hatipoğlu'nun ilk durağı Maden oldu. Burada Elazığ Millletvekilleri; Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Gürsel Erol ve Semih Işıkver'le berabe ruzun zamandan beri kamuoyunu meşgul eden Maden ilçesinin son durumu ile ilgili vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundu.

HAZAR GÖLÜNE ÖZEL İLGİ
Daha sonra Vali Hatipoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Sivrice ilçesine geçerek burada Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş'in öncülüğünde Hazar Gölü sahil şeridinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Paljköy ve göl etrafında kaçak yapılara müsade etmeyeceklerini belirten Vali Hatipoğlu burada yaptığı değerlendirmede; "Maden ilçesi Plajköy'de bulunan ve Hazar Gölü sahilindeki kaçak yapılarla ilgili İl Özel İdaremizce yapılan tespitte 11 adet kaçak yapı tespiti yapılmış olup bu işletme sahiplerine İl Encümen kararıyla önce para cezası daha sonra ise ruhsatlandırılmayacak olmaları sebebiyle yıkım kararı alınmıştır." dedi.

"SÜRECİ TİTİZLİLİKLE TAKİP EDİYORUZ"
Göl ve etrafının temizliği noktasında İl Özel İdaresi ekiplerinin aralıksız birşekilde çalıştığını belirten Vali Gatipoğlu; "Yine göl kenarında yoğunluğun fazla olduğu Plajköy, Gezin, Sürek ve Güney Köyleri muhtarlıklarına yaz ayları için temizlikte görevlendirilmek üzere personel çalıştırılması amacıyla nakdi destek sağlanmaktadır. Hazar Gölü sahil şeridinde hem temizlik hem de kaçak yapılaşmanın önüne geçilmesi adına titizlikle süreçleri takibimiz devam edecek ve uygun olan tüm alanlarda kirliliği önlemek için kamera ve fotokapan uygulamasına gidilecektir." dedi.

Bakmadan Geçme