Vali Hatipoğlu Palu'da!

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, ilimizin tarihi ilçelerinden biri olan Palu'yu ziyaret etti. Kaymakam Hulusi Teke ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Hatipoğlu incelemeler sırasında gezdiği tarihi ve kültürel yerleri görünce Palu'ya adeta hayran kaldı...

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Vali Hatipoğlu, ilimizin tarihi ve kültürel bakımından en zengin ilçelerinden biri olan Palu'yu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

KAYMAKAM TEKE'DEN BİLGİLER ALDI
İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş ve Palu Belediye Başkanı Muhammed Septioğlu ile birlikte Palu Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Hatipoğlu, Kaymakam Hulusi Teke'den bilgiler alarak, çalışmalarında başarılar diledi.

PALULU VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ
Vali Hatipoğlu ve beraberindekiler daha sonra ilçe esnafı ve vatandaşlarını ziyaret ederek, onlarla biraraya geldi. Vatandaşlarla biraraya gelen Vali Hatipoğlu ve Kaymakam Teke daha sonra Şehit Güvenlik Korucusu Suphi Yıldız'ın ailesini ziyaret etti.

VALİ HATİPOĞLU PALU'YA HAYRAN KALDI
Vali Hatipoğlu ziyaretlerinden ardından ilçenin tarihi ve kültürel yerlerini gezerek, Kaymakam Teke'den burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Gördüğü tarihi güzellikler karşısında hayranlığını gizleyemeyen Vali Hatipoğlu, Palu'ya adeta hayran kaldı.

TARİHİ VE KÜLTÜREL YAPILARA ÖZEL İLGİ
Özellikle tarihi ve kültürel çalışmalara özel ilgisi olan ve bunlara önem veren Vali Hatipoğlu, ilimize atandığı ilk günden itibaren Harput, Palu ve Sivrice'nin bölgedeki önemine değinmiş ve buraların kalkınması için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ifade etmişti.

Vali Hatipoğlu, Palu Kalesi, Cimşit Bey Cami ve Türbesi, Çarşıbaşı Hamamı, Ulu Camii, Tarihi Palu Köprüsü, El Sanatları Atölyesini de ziyaret ederek, buralarda yaptığı incelemelerde eksik kalan tarihi yapıların restorasyonun yapılması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, tarihi ve kültürel çalışmalara önem verdiğini bir kez daha göstermiş oldu.

Vali Hatipoğlu en son olarak ilçe ve köy muhtarlarıyla biraraya gelerek, onlardan gelen talepleri ve sorunları dinledi.

Bakmadan Geçme