Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkan Şerifoğulları'nın Projelerine Tam Destek

Ankara'da düzenlenen AK Partili Belediye Başkanları Toplantısına katılan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın projelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tam destek geldi…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkan Şerifoğulları'nın Projelerine Tam Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Partili Büyükşehir ve illerin belediye başkanlarının katıldığı istişare toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara’da yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’da katıldı. Toplantıda belediye başkanları tarafından kendi şehirlerinde bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ile  projeler masaya yatırıldı. 

"PROJELERİMİZE VERMİŞ OLDUĞU DESTEKTEN DOLAYI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları toplantının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında, büyükşehir ve il belediye başkanlarımızla birlikte şehirlerimiz ve belediye hizmetlerimiz hakkında istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımıza projelerimize ve şehrimize desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.