Elazığ'da Yaşayan Öğrenci, Azerbaycan Gençler Parlementi Üyeliğine Aday Oldu

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Nail Babayev, bu yıl düzenlenecek olan Azerbaycan Gençler Parlementi üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

Elazığ'da Yaşayan Öğrenci, Azerbaycan Gençler Parlementi Üyeliğine Aday Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da yaşayan ve eğitimini Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde sürdüren Nail Babayev, Azerbaycan Gençler Parlementi üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yapan Nail Babayev, Azerbeycan adına bir çok organizasyonda aktif görev aldığını belirterek şunları ifade etti;

“Saygıdeğer büyüklerim sevgili kardeşlerim sizleri en içten saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Ben aslen Azerbeycan, Sabirabad doğumluyum.

2017 yılında eğitim hayatımın devamı için girdiğim üniversite sınavında Türkiye’de bulunan Elâzığ Fırat üniversitesi iibf Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümünü hak kazandım ve 2017 yılından beri Türkiye'de yaşıyorum. Türkiye'de Azerbaycan adına birden çok organizasyonda başkanlık görevini aldım

Elazığ'da Azerbaycan gençler topluluğu(AGT) Başkanıyım. 20 yanvar katliamı,Hocalı katliamı,Türkiye Azerbaycan bilim adamları konferansı,hocalı şehitleri anısına fidan dikme ve en sonunda Azerbaycan bayrak kutlaması olmak üzere birçok projeye imza attım.

Bu yıl yapılacak olan Azerbaycan gençler parlementine üyelik için adaylığımı vermiş bulunmaktayım.” dedi.

Babayev açıklamasında ; “ Ben bir Azerbaycan sevdalısı olarak bu görevi şerefimle namusumla taşıyacağıma sizlere söz veriyorum.

Ben sizden biriyim halkımdan biriyim.

Ayrım yok hepimiz biriz hepimiz eşitiz.

Ben bu görevi üstlenmeye hazırım gelin sizde benden dualarınızı eksik etmeyin.

Sizin her zaman desteğinize ihtiyacım var.

Eğer kazanırsam bilin ki ben değil biz kazanmış olacağız.

Şimdiden siz değerli Azerbaycan milletime sonsuz saygı ve şükranlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.